Sări la conţinut

Despre Summer University

octombrie 31, 2011

AEGEE are o structură complexă cu toate că integrarea şi înţelegerea în şi despre  asociaţie este extrem de simplă atâta timp cât membrii asociaţiei au aceleaşi valori comune. „Combustibilul” ce ţine vie asociaţia şi într-o continuă mişcare este acumulat din proiectele organizate de membrii AEGEEişti. Proiecte si idei ale unor membri motivați si doritori de a face o schimbare atât pe plan național cat si internațional. Sunt idei ale unor membri motivaţi şi dorind să fie parte la schimbare.

Printre cele mai importante proiecte AEGEE Europe se numără şi Summer University. Proiectul este diferit nu numai că se face anual dar şi faptul că se unesc membrii AEGEE şi de la alte antene Europene unde au loc schimburi de experienţă între antene, se întreprind colaborări de viitor între antene. În fiecare vară, în toată Europa, sunt organizate mai mult de 100 participând aproximativ 3000 de membrii AEGEE. Pentru unii poate fi prima oară când călătoresc în afara ţării astfel având ocazia să cunoască noi culturi, cutume. Observand ca fara sa se tina cont de hotare avem acelasi spirit AEGEE, ceea ce ne contureaza si mai tare faptul ca suntem o echipa de 14000 de membri unde fiecare un rol semnificativ si fiecare vine cu aportul lui pentru binele comunitatii si membrilor sai atat la nivel mational cat si international.

Un Summer University este organizat de o antenă (filială) pe o perioada de la o saptamana pana la 3 saptamani, cu o anumita temă având un număr de aproximativ 40 participanţi. Deobicei toate cheltuielile sunt asigurate, doar că este o mică taxă, participanţii doar trebuie să vină cu dorinţa de a învăţa, experimenta  şi de a socializa in spiritul nostru, spiritul AEGEE.

Deşi a trecut ceva timp echipa nou creată este deja pregătită pentru a un nou Summer University in 2012. Poate chiar două.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: